מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    חגית
    משתתף

הנני בחורה בגיל 36 לפני כ4 חודשיים התחלתי לחוש כפות ידים רדומות ועיקצוצים וחוסר תחושה פניתי לנורלוג שערך לי בדיקה שנמצאה תקינה אך התחושה עברה גם לכפות הרגליים ביצעתי בדיקות דם שבהם נמצא סוכר ברמה של 5.8 (ערכי חול ) מצב של טרום סכרת ,Trigycerides ברמה של 166 (ערכי חול ) שנחשב גם לגבוה באופן מיידי שינתי את התזונה לפחמימות מלאות וללא סוכרים אך המצב החמיר ועלה מכפות ידיים ורגליים למעלה עברתי שוב בדיקות דם שבהם הכל היה תקין חוץ מB12 (שלא נבדק קודם לכן ) ועמד על 187( ערכי ישראל ) הופנתי לזריקות כל 3 ימים קיבלתי כ10 זריקות והb12 עלה לי 1281 וכיום אני מטופלת בכדור מציצה B12תחת הלשון (יום כן יום לא) בבירור אצל גסטרולוג נמצא שיש לי helico pylori וזו הסיבה לחוסר הספיגה
    שאלתי היא אם הB12 עלה מדוע אני חשה החמרה במקום הטבה ???בשבועות האחרונות אני חשה התכווצות שרירים וקפיצת שרירים בלתי פוסקת כל פעם במקום אחר ברגליים בידיים בגב בעורף בועז לי מין תחושה מוזרה כאילו הורידים בידיים ובכפות רגליים מתנפחים לי ועומדים להתפוצץ ואני באמת רואה שהם נפוחים באותו רגע של כאב
    בנוסף ברצוני לציין שביקרתי לאחרונה 4 פעמיים אצל נורולוג כולל בדיקת Nct (שעברתי בכף רגל אחת עקב כאב )שנמצאה תקינה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

נבדקת על ידי נוירולוגים ולא נמצאה בעיה נוירולוגית. עליך להתייעץ עם הרופאים שבדקו אותך.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.