מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    מעיין
    משתתף

ד"ר,
    אני ממשיכה לסבול מתופעות של חולשה ברגליים הרופא לא נותן לי שום טיפול!
    אני כותבת לך מרוב מצוקה בלילה שאני לא יכולה להירדם בגלל הנוקשות וחולשה בשרירים.
    אני מפחדת שיש לי טרשת נפוצה כי רוב הסימפטומים שלי דומים לתופעות שלה.
    *יש לי ירידה בזיכרון, הרופא בדק אותי, יצא גבולי
    *כשיש חולשה ברגליים יש גם נוקשות, קשיי הליכה, וחוסר יציבות.
    *יכולת להסביר או להגיד משהוא לבן אחר, קשה להבין אותי בצורה ברורה, או שוכחת מילה שהייתי צריכה להגיד, למזלי זה לא קורה כל הזמן אבל רוב הזמן. זה פוגע בעבודה ומול אנשים שאני עובדת, אפילו במשפחה לא מבינים אותי.
    *אין חשק מיני
    *יש לי התקפים באיזור של החזה והגב כאילו חונקים אותי ותחושת דקירות בגב, בשנה הזאת היו לי לפחות 5 פעמים.
    *שיש חולשה בידיים, קושי להרים עכבר שלל המחשב או לכתוב בצורה ברורה ובלי הפסקה.
    *עייפות, קשר לריכוז, הרבה שעות שינה. שלא עוזרים.
    *כאבים בגב תחתון, מרגישה זרמים מעצם הזנב לרגליים וכאבים

עברתי את כל הבדיקות ב וולפסון למה שהרופא הפנה אותי. שיצאו תקינות.
    אבל לבדיקת טרשת נפוצה לא.. הרופא אומר שזה פסיכולוגי, נותן לי תרופות להרגעה, שלא עוזרות, התופעות נשארות איתי. ופוגעות ביום יום שלי, למזלי שזה בא ואז חוזר ככה זה כבר במשך שנה וחצי מאז החיסון שעשיתי בפעם הראשונה לשפעת.

וקיבלתי איתי חבילה של בעיות, אין לי כוח…. אני סה"כ בת 25!!

יש לי רקע של דיסטוניה שהמטופל טוב מאוד ב דופיקר ולא היו לי תופעות כאלה לפני החיסון!!

שמעתי שלוריוון מרגיעה את השרירים, מה דעתך על זה למי שלוקח גם דופיקר, אולי את זה אקח בינתיים?
    מה דעתך. ומה אתה ממליץ לעשות??

תודה רבה וסליחה…

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום,
    הבעיה שלך מורכבת, נבדקת כבר על ידי רופאים רבים. זה לא למסגרת הפורום. הפורום נועד לתת עיצות כלליות, ולא להחליף טיפול רפואי. הייתה מציע שתתייעצי עם הרופאים שמטפלים לך.
    בברכה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.