שלום
יש לי בעיה שממש מפ ריעה לי
לפני כ4 חודשים התחיל לי בכל הגוף כמעט תחושת נימולים ועציקות כל היום כמעט בוקר בלילה וכאבים חזקים בעיניים
וכשהלכתי לנוירולוג הוא הביא לי כדור לקחת חודש ששזה לא כל כך עזר
ובפגישה השנייה הוא הביא לי סיטי מוח ויצא תקין ב"ה
אבל אני מרגיש שזה פשוט מתפתח ומתפתח לפני חודשיים בערך התחילו לי כאבי אוזניים שעד עכשיו אני מטפל ולא עובר גם ותחושה של קפיצות שריר וחום בגוף באוזניים כמעט כל היום בקקפת ובגרון ושל היד וקפיצות מתחת לעיין ומעל העין ובכל הגוף כל פעם קופץ לי האור ומפסיק וזה עובר למקום אחר בגוף ולחץ חזק בראש כל היום וכאבי ראש יום יומיים במיוחד שאני מתעורר זה ממש ממש מפריע לי כי אף אחד לא יכול להסבירר מה בעיה אני ממש סובל מלחצים בראש וזה עובר ממקום למקום מאחורי האוזניים גם ועכשיו התחיל לי גם כאבים בחזה ובצוור לחץ חזק שרק מתפשט ולא עובר לי
אני ממש מפחד שזה יהיה שהו רציני מה אני אמור לעשות?מה אתה מציע
שלום,
לעיתים קיימים מצבים של תחושות לא תקינות מטרידות בחלקים שונים בגוף, שבאות וחולפות. לעיתים קרובות לא מוצאים סיבה לכך, וכנראה מדובר ברגישות יתר או סף גירוי נמוך של העצבים. בכל אופן חשוב לעבור בירור נוירולוגי על מנת לשלול בעיות נוירולוגיות.
בברכה
זה שה- CT יצא תקין זה כמובן מצויין, כי זה שולל דברים מסויימים. בנוגע להמשך הבירור, אם בכלל יש צורך בכך, הייתי מציע שתתייעץ עם הנוירולוג שלך, שמכיר את מצבך טוב יותר ממני.
הנוירולוג שלי מפנה אותי לפסיכולוג
למרות שאני לא חושב שזה יכול לעזור כי כמה שעשיתי בדיקות עינייים ואוזניים וטמערות הפנים הכל תקין
אבל בכל זאת יש לי בעיה בשמיעה מאז וכאבים וצפצופים וכאבי ראש ממ שחזקים
והתחיל לי גם רעד בידיים שהאצבעות כל שנייה נוגעות אחת בשנייה או למשל שאני מחזיק סיגריה היא מתנדנדת לי
ופשוט אין לרופאים תשובה והמצב שלי רק מתדרדר והאוזניים מקשות לשמוע והרופאים של האאג אומרים שהכל בסדר
ניסיתי גם 6 דיסקור סיני בערך וזה גם לא עטוזר לי בקשר לראש