- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 6 months by .
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

אני סובל כ4 חודשים מכות רגליים חמות.
עברתי בדיקות EAG ולא נמצא כלום
עברתי דופלקס של ורידים ועורקים ולא נמצא כלום
עברתי בדיקות דם מלאות ולא נמצא כלום.
בבוקר , אין לי תחושת חום (אחרי השינה) לקראת אחר הצהרים מחום מורגש ובערב לפעמים המצב קשה.
באם אני הולך על מסלול הליכה אז מצב הרגל יותר גרוע
רופא כלי הדם טוען שזאת תופעת לוואי של התרופה אותו אני לקחתי ב3 שנים האחרונות – סימבקור
אשמח לדעתך המלומדת
כפות רגליים חמות
שלום
נשמע כמו סימפטומים עצביים. בד"כ מדובר בפעילות של העצבים הקטנים שלא ניתן להדגימם בבדיקת EMG. קשה לי להניח שזו תופעת לוואי של הסימבקור, הקשר לתרופות מסוג זה שנוי במחלוקת. תוכל להפסיק את התרופה באופן זמני במידה והדבר ניתן ולראות אם יהיה שיפור.
כל טוב
ד"ר רון דבי
האם יש לך איזה שהיא הצעה איך לעזור לי ?
האם יש תרופה שתוכל לעזור ?
אני כבר הפסקתי את התרופה במשך שבוע וזה לא עזר
תודה
לא מפתיע שלא עזר, תמשיך עם ההפסקה עוד זמן מה על למנת להסיר ספק.
רצוי לעבור בירור ראשוני לסימפטומים, בפרט בדיקות דם על מנת לשלול מצבים שעלולים לגרום לבעיה עצבית. לעיתים קרובות הבדיקות חוזרות תקינות, ואז הטיפול הוא תרופתי.
ישנן מספר תרופות שפועלות על ההולכה העצבית ועשויות לעזור, צריך להתחיל ולנסות למצוא תרופה שתעזור לך. אנשים שונים מגיבים באופן שונה לתרופות השונות, אך יש מספר אפשרויות.
בנוגע לתרופות הספציפיות, אתה כמובן צריך לפנות לרופא המטפל שלך או לרופא נוירולוג.
בהצלחה.
ד"ר רון דבי
עברתי בדיקות דם והכל תקין
האם אוכל לקבל עזרה ממך?
איך אוכל ליצור קשר ?
בד"כ הבירור תקין, כי כאמור מדובר בפעילות יתר או רגישות של העצבים ברגליים ולא איבוד עצבים.
אם אתה מעוניין לקבל ייעוץ על ידי אנא תאם זאת עם מזכירות המרפאה, תוכל לעשות זאת דרך הרצליה מדיקל סנטר (במידה ויש לך ביטוח משלים או פרטי אתה זכאי להחזר) או במרפאה נוירולוגית בבי"ח וולפסון (תצטרך טופס 17).
כל טוב
ד"ר רון דבי