מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    לילך
    משתתף

ד"ר דבי שלום,
    אני פונה אליך בפעם השלישית בתקווה שאולי תוכל לעזור לי ולכוון אותי לאיזה שהוא כיוון בעניין בעייתי:
    אני בת 61. אני חשה רעד בזרועות (לא בכפות הידיים) ובעיקר לקראת ההתעוררות. אני לא יודעת אם הרעד קיים בזמן השינה – יתכן וכן.
    במשך היום אין לי שום תחושת רעד. הכל מתרכז או בלילה, או לקראת ההתעוררות. ברגע שאני קמה, הרעד נעלם, ואני מצליחה לכמה שניות בודדות להרגיש אותו, כלומר, אני כנראה מזיזה- מניעה את הזרוע ואז הרעד מפסיק. אני מתעוררת בכל בוקר המומה מהתופעה הזאת.
    הייתי אצל שני רופאים נוירולוגים שבדקו אותי, אחד ביסודיות רבה, והם שללו את מחלת פרקינסון. בעניין התרופות:
    אני נוטלת באופן קבוע אספירין (סובלת מקרישיות יתר בדם), טריטייס, ולעיתים כאשר יש לי עלייה בלחץ הדם – אסריל ואלפרליד. כפי שציינתי בשאלתי הקודמת, לפני זמן מה – לקחתי אלפליד – כדור אחד בלבד לפני השינה, ולא הרגשתי באותו לילה/התעוררות רעד.
    אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, ואיך להמשיך לברר עניין זה.
    יש לך עבורי עצה? כיוון? הצעה להמשך בירור? אודה לך על כל אינפורמציה או עצה .
    תודה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    הייתי מציע שתפני למרפאה להפעות תנועה. יש מרפאות כאלה כמעט בכל בתי החולים, והם למעשה מרפאות נוירולוגיות שמתמחות בתנועות בלתי רצוניות, כמו במקרה שלך. אני מניח ששם יוכלו לעזור לך יותר בבירור הבעיה.
    כל טוב
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.