מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    הילה
    משתתף

שלום ד״ר, לפני כ 10 חודשים נדבקתי בחיידק מיקרופלאזמה גניטליום, קיבלתי טיפול תרופתי שבמהלכו הרגשתי תחושות מוזרות של שריפה בעיקר בידיים. במקביל איתרו גם חיידק בקיבה אליקובקטר וטיפלתי מיד לאחר מכן באנטיביטיקה. לאחר כ 3 חודשים נתנו לי שוב טיפול אנטיביוטי לאליקובקטר היות והבדיקות הראו שהוא לא נעלם. בכל התקופה הזו היו לי כאבים מוזרים בגוף, לרבות שריפה וצביטות בכל מיני אזורים. במהלך הטיפול באנטיביוטיקה האחרון החלו להופיע לי תחושתות של צביטות חזקות ומוזרות בצוואר הקדמי, בנק׳ בידיים ( לא בטווח רחב), בגב התחתון, איזור הצלעות השמאלי,מעל בית החזה בשד השמאלי וברגליים. לפעמים יש לי גם כאב באצבע שכף היד. התחושות בעיקר בצד שמאל אבל גם מעט בימין.התחושות יותר של צביטות.וצריבות.לאחרונה החלו אותן התחושות גם בראש בחלק העליון בעיקר בצד שמאל. עשיתי מיפוי עצמות, eeg ובדיקת דם לזיהוי מחלות אוטואומניות, אולטרסאונד שדיים שיצאו תקינות. אציין שנמצא אצלי דלקת בוושט בבדיקת גסטרו וכן סובלת לאחרונה מחומציות בנרתיק גם לאחר זמן ממושך מהפסקת הטיפול האנטיביוטי.
    אני כבר לא יודעת למי לפנות, ואיך לאתר את הבעיה. אני לא מאמינה שזה השפעות פסיכוסומטיות כמו שנוטים לחשוב והחשש שלי שלא מאתרים בזמן וזה רק מחמיר בינתיים.
    האם אתה מכיר את התופעות הללו והאם אתה יכול לכוון אותי לבדיקות ספציפיות שעליי לבצע?

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.