מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

שלום רב!
    לא יודעת אם אני צריכה נוירולוג או אורטופד אבל אנסה את מזלי
    יש לי כאבים בחצי גוף. בגב, באגן וברגל. מזעזע שכבר חודש זה לא עובר
    לי. איכשהו הצלחתי להגיע לבית חולים ובבית חולים התעקשתי על צילום ובגלל שאני בהריון סרבו. האורטופד איבחן את הבעיה כדלקת שריר ונתן ארקוקסיה ( לפני שבוע וחצי)
    שזה לא עוזר לי בכלל! אני הולכת כפוף ועקום כל הזמן מחפשת כיסא. יש לי ילדים ואני לא יכולה לתפקד בישבילם זה פשוט לא משתפר לשום מקום. מה הפיתרון?
    חיבת לצין שכבר ניסיתי כמעט הכול (משחת טייגר באלם, טראומיל, פרסקינדול.. מנורת חימום, בקבוק חימום, מנוחה, ארקוקסיה) וכלום לא עוזר לי מה אפשר לעשות? אני ממש סובלת

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    השאלה כמובן מה הסיבה לכאבים שלך. במידה והאורתופד לא מצא ממצא אורתופדי שמסביר את התלונות שלך, כדאי אולי שתבדקי גם על ידי נוירולוג.
    בברכה
    ד"ר רון דבי,

אורטופד ורופא משפחה שהגיעו לבית שלי שניהם כבר איבחנו דלקת שריר.
    רק תגיד לי אם נראה לך הגיוני שאני מיתפתלת מכאבים כבר חודש עם ארקוקסיה ומוסקול…
    הסיבה שאני בדעה שזו פריצת דיסק היא עוצמת הכאבים וזה שזה לא עובר כבר חודש. בלי קשר לי זה נשמע לא הגיוני שמסרבים לאישה בהריון לעשות צילום אפילו שאפשר לכסות את הבטן.. ובמקום זה דוחפים כל מיני תרופות.

דר רון דבי
    מנהל בפורום

כעקרון במידת הצורך אפשר להגן על העובר מפני קרינה. אני מניח שהרופאים שבדקו אותך לא חשבו שהצילום הכרחי בשלב זה.
    בברכה
    ד"ר דבי

דר רון דבי
    מנהל בפורום

יתכן אכן שמדובר בסוג של דלקת. לגבי פריצת דיסק, צילום רנטגן רגיל לא רגיש לכך. בדיקת mri רגישה יותר לאבחון פריצת דיסק.

בברכה
    ד'ר רון דבי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.