מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    לינדה
    משתתף

שלום, אני בת 32 בריאה בדרך כלל למעט אסתמה קלה.
    לפני כחודש וחצי החלו לי סחרחורות…חשבתי שאולי לא שתיתי מספיק וכי זה יחלוף.
    התדירות רק עלתה…ואחרי כשבועיים עם סחרחורות תמידיות המצב קצת השתנה…מאין תחושת חוסר יציבות. כאילו סחרחורת אבל שהכל יציב ואילו אני היא שמסתובבת.
    ואז התווספו גם כאבי ראש חזקים מאוד שרק מחמירים. הן תחושת ה״סחרחורת״ והן כאבי הראש הן תמידיים ולא פוסקים גם לא במצב שכיבה/עצימת עיניים.
    בדיקות דם תקינות למעט כבד שומני שאינו קשור.
    בדיקת שמיעה וטרפנומטריה גם כן תקינות.
    נוירולוגית הפנתה אותי לבדיקת CT ראש עם חומר ניגוד בשאלת חשד ל"פירמדיליות״ (אין לי מושג מה זה).
    בדיקת ה CT הינה תקינה ב״ה.
    רופאת עיניים רשמה: " ח״ר 6/60 בקושי בשתי העיניים ועם תקיון 2- רואה 6/12 ימין, 6/7.5 שמאל
    בדיקת עיניים תקינה כולל פונדוס תקין
    צריכה התרמת משקפיים – אופטומטריסט.
    אמרה כי כאבי הראש יכולים להיות קשורים אך תחושת הסחרחורת פחות קשורה…
    טרם חזרתי לנוירולוגית היות וה CT תקין…
    מה זה יכול להיות? אם ה CT תקין אז יש בכלל צורך לחזור לנוירולוגית?
    המצב הולך וניהייה בלתי אפשרי….אני לא יציבה, מקבלת מכות מחפצים, עצבנית מאוד בשל כאב הראש מתקשה לישון כי הן בכאבי ראש והן הסחרחורת לא פוסקים…
    יש לציין כי לפני כ 9 שנים לערך עברתי ניתוח דיסקוטומי צווארי ב c6c7 האם יכול להיות קשר לניתוח אחרי כ״כ הרבה שנים…?
    אגב, בבית יש לי אח הסובל מאפילפסיה אך לא ציינתי זאת בפני הנוירולוגית כי איני חושבת שיש קשר…
    למי זה כן יכול להיות קשור? אני עובדת עם אנשים עם צרכים מיוחדים ולא יכולה להמשיך ליפול ולהפגע לידם.
    סליחה מראש על הפנייה הארוכה….אשמח לכל הכוונה בעניין
    תודה מראש ד״ר, לינדה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

לינדה שלום
    ברור שאת צריכה לחזור לנוירולוגית על מנת להמשיך את הבירור. לא כל דבר רואים בבדיקת CT ולפעמים יש צורך בבדיקות נוספות כמו MRI וכו'.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.