מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    גילעד
    משתתף

שלום
    אשתדל לתמצת.
    נישמע סיפור מוזר אבל זה מה שהיה:
    לפני 3 חודשים היו לי סחרחורות לסירוגין שחלפו אחרי שבועיים
    אחר כך התחילה לי תחושת אטימות וכאבים באוזניים גם כן לסירוגין.
    רופא א.א.ג עשה בדיקה ושלך לבדיקות במכון ואמר שמבחינתו הכל תקין.
    נוירולוגית עשתה לי בדיקות במרפאה ואמרה שהכל נראה בסדר אך והביאה לי הפניה לסיטי ראש (היא אמרה שלא צריך אבל הביאה לי כדי שאני יהיה רגוע.)

אח"כ התחילו לי כאבי ראש חזקים לסירוגין שגם העירו בלילה, הרוב בנקודה מסויימת בקידמת הראש אבל היו עוד כאבי ראש "מטיילים" הכאבי ראש כמעט נעלמו לגמרי.

אח"כ ניהיה לי ביד שמאל הרגשה שקשה לעשות משימות עדינות כמו להרים מטבעות משולחן לסגור בקבוק לשרוך נעליים . בנוסף ניהיתה כמין חולשה ביד-שקשה לי להרים אותה ואח"כ ניהיה הרגשת סירבול ברגל שמאל ואח"כ גם ביד ימין וגם האצבעות בכל הגוף משתוללות מידי פעם באופן לא רצוני ויש מידי פעם כאבים באצבעות או במפרקים. כל הדברים כמעט (למעט העבודות העדינות)לפעמים חזקים ולפעמים כמעט לא מורגשים.

הרפאת משפחה עשתה לי בדיקות דם ואמרה שהכל תקין ואין צורך לחזור לנוירולוגית ונראה לה שזה שריר תפוס בגב .בנסף הפנתה אותי לפסיכולוג שיטפל בחרדות שלי (אני באמת חרד) ושנראה מה הלאה אחרי הסיטי ראש.

אורטופד שלח אותי לEMG
    הבעיה שהתורים לזה עוד הרבה זמן ואני משתגע גם מדאגה וגם מיכולת תפדוד נמוכה

אציין שלפני שנה הייתי אצל אורטופד והתלוננתי על שורף בשכם שמאל אך הוא ביטל אותי בלא כלום.

תוצאות בדיקות דם (רק אלה שהיו על קצה התחום לפי אתר מכבי)

UREA B –40
    K+POTASSIUM ׂBׁ–4.8
    CK –162
    FOLIC ACID –4.1 מתחת לתחום

1 אשמח לדעת האם זה משהוא נוירולגי או כמו שהרופאת משפחה אומרת שריר תפוס / סטרס.
    2 האם זה משהוא מסוכן (אני בדרך לנכות עד המוות?)?
    3 מה עלי לעשות אני מרגיש חסר אונים.אני עובד עם הגוף. האם יש דרך להקל על ההרגשות האלה?
    4- דיברתי עם משהיא שמשתמשת בשיטת נקודות לחיצה והיא אמרה שיכל להיות שריר תפוס שמשדר למח ומכאן הכל משתבש ומתפשת לכל הגוף.
    על ידי שיטת לחיצות על השרירים היא מטפלת בבעיה והכל אמור להיפטר. (טוענת על 80 אחוז הצלחה). האם אתה ממליץ על זה.
    תודה מראש.
    נואש ומתוסכל .
    גילעד סלמה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    מכלול הסימפטומים לא נשמע מתאים למחלה נוירולוגית. בכל אופן, מאחר שאתה מודאג, כדאי שתיבדק על ידי נוירולוג, שיתרשם ממצבך.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.