מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ויק
    משתתף

שלום דר דבי
    אני בן 34 בירא בדרך כלל, לפני כחודש החלו כאבים חזקים בראש בצד השמאלי שכללו טשטוש ראיה בעין שמאל לכמה שניות. לאחר כמה שעות החלו נימולים ביד ורגל שמאל שממשיכים באופן קבעו יחד עם כאבים שמגיעים לפעמים לחוסר יכולת לדרוך על הרגל…
    עליתי למיון בהתחלה חשבו כי עברתי אירוע מוחי לאחר בדיקות מקיפות CT פעמיים וMRI שלוש פעמים. בבדיקה הנירולוגית ניתן להבחין כי הצד השמאלי חלש עם רפלקסים חזקים. שוחררתי כשאמרו לי שיש לי בעיה עמוד שידרה צווארי ב3 חוליות שלוחצות על החוט וכנראה שאאלץ לעבור ניתוח לקיבוע ע"י פלטינות….
    ניגשתי להתייעץ עם ד"ר נחשון קלונר אשר לפי האמצעים אמר כי התסמינים שאני חובה אינם קשורים לבעיה שיש לי בחוליות והפנה אותי אלייך…
    קבעתי תור במרפאה שלך והוא רק לפברואר. בינתיים אני סובל כאבים עזים בראש ללא הפסקה ובכל הצד השמאלי של הגוף אשר עכשיו החל לכאוב גם צד ימין ובנוסף הצוואר והכתפיים.

אני לא יכול לתפקד ולהרים את ילדיי הקטנים אני כל הזמן מסתובב עם כאבים שלא חולפים.
    השאלה שלי אלייך האם יש לפי התיאורים הנ"ל סיכוי שהתסמינים קשורים לבעיה נירולוגית?
    האם ניתן לזרז את התור אלייך בצורה כלשהי מכיוון שאני כבר מיואש מהכאבים ואיני יכול לסבול כך עוד…

תודה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    הסימפטומים נשמעים על פניו כנוירולוגיים. צריך כמובן לברר מה הסיבה. תתקשר למרפאה ותבקש את המזכירה, רוני, תגיד שבקשתי להקדים לך את התור.
    כל טוב
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.