מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    מאיה
    משתתף

היי, בת 35. בשנה האחרונה סובלת מקפיצות שרירים בכל מיני אזורים בגוף. כרגע יש פחות. נבדקתי כבר מס פעמים השנה עי נוירולוג (ב2013 סבלתי גם מאותה תופעה, ביצעתי בדיקת emg שהייתה תקינה), פעם אחרונה לפני כחודשיים וחצי והבדיקה הנוירולוגית תקינה. בחודשים האחרונים מעבר לקפיצות שהולכות ובאות, אני סובלת בערך פעם בחודש מכאבים חזקים בעיקר ברגליים, כפות הרגליים, קרסול ושוק. הכאב מחמיר בעמידה והליכה, כואב גם במנוחה אבל פחות.לאחר שינה לרוב הכאב עובר ואז מתחיל לכאוב שוב בהדרגה כשאני קמה עם הפעילות היומיומית. התופעה הזו לרוב נמשכת כשבוע-שבועיים ואז חולפת מעצמה ( בפעם האחרונה שזה קרה זה עבר אחרי עיסוי בכל הגוף שהלכתי אליו) וחוזר חלילה. יש כאבים גם בידיים לעיתים אבל הכאב המשמעותי כאמור זה ברגליים עד כדי כך שצריכה לקחת משכך כאבים או לשבת כדי שיוקל לי אם אני בהליכה. אני לוקחת ויטמין אי בהמלצת הנוירולוג בחודשיים האחרונים. ברקע גם סובלת מחרדות. ב3 החודשים האחרונים לוקחת ציפרלקס 10 מג וסהכ יש שיפור בחרדות אך עדיין זה בא והולך, חוששת ממחלות קשות ומals.
    מה ניתן לעשות עם הכאבים ובעיקר האם זה משהו מדאיג??

מאיה
    משתתף

עדכון חשוב-בדיקת cpk לפני 4 חודשים תקינה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    לא נשמע כמו משהו מדריג. התופעה כבר קיימת מספר שנים ונסדקת מספר פעמים על ידי נוירולוג ששלל למעשה בעייה נוירולוגית. ככל הנראה מדובר בפסיקולציות שפירות. יתכן גם שחלק מהסימפטומים קשורים לחרדה.
    בברכה
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.