מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    דוד שדה
    משתתף

שלום אני בחור בן 23 וחצי לפני כחצי שנה טסטתי לטיול אחרי צבא פעם ראשונה בחיים שלי הגעתי לשם התחילו לי קפיצות שרירים בכל הגוף אחרי שלושה שבוכות חזרתי הביתה לא הצלחתי להירדם בלילות חזרתי לארץ ועשיתי בדיקות דם הכל היה בסדר אחרי כמה ימים הייתי בחדר כושר התמנאתי ונתפסו לי השרירים בצורה מאוז מוזרה עשייתי בדיקת כיימה אחרי יומיים הרופא התקשר אלי להגיע מייד למיון היה לי cpk מאוד גבוה שבבית חולים הורידו לי אותו בנוזלים בבדיקת של ניורלוג אמר שהוא לא רואה בעיה חריגה וכתב לעשות המשך בדיקות עשיתיemg שיצא תקין פרט לפריצת דיסק נבדקתי על ידי חמישה נירולגים בינהם פרופסור שדה ששלל מחלה אבל אני מרגיש תקפיצות ללא הפסקה חולשה עצבנות בכי לא מבין כולם אומרים לי שזה על קקע נפשי מסרב לקבל לא עובד כבר חתי שנה לא יודע מה לעשות האםעוד בדיקות והמשפחה לא מבינה אותי קשה לי מאוד מה אתה ממליץ לי

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    אני מבין שנבדקת כבר על ידי נוירולוגים , כולל פרופ' שדה, שהוא מומחה למחלות שריר ולמעשה נשללה מחלת שריר, לכן סביר שזה לא הכיוון.
    ד"ר רון דבי

דוד שדה
    משתתף

קודם כל תודה על היחס שלך אבל רציתי לשאול אותך שוב מאיפה כל הכובד והחולשה שאני מרגיש הקפיצות האלה לא מפסיקות לי וגם שאני עושה ספורט אני מרגיש אחר כך מאוד תפוס וכל מיני דפיקות כאלה באזור הצוואר רציתי לדעת אם ביופסית שריר יכולה לתת לי תשובה שהקפיצות האלה הם שפירות כמו שאמר לי פרופסור שדה וכל מה שאני מרגיש לא יודע אם זה קשור או לא שהשתנתי באופי שלי קשור לאיזה מחלה כי קראתי באיזה מאמר שזה קשור וזה מה שמפחיד אותי ולא נותן לי לתפקד כבר חצי שונה והאם צריך לעשות עוד בדיקות כמו סיטי עמוד שדרה מחכה לתשובתך..

דר רון דבי
    מנהל בפורום

בנוגע לבדיקות או בירור נוסף שאתה צריך, אם בכלל, תצטרך להתייעץ עם הנוירולוגים שבדקו אותך ומכירים את מצבך. מאחר שפרופ' שדה בדק אותך, כדאי אולי שתתייעץ איתו.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

דוד שדה
    משתתף

שלום פשוט רוצה תשובה אני כבר 7חודשים עם. הקפיצות האלה שמסתכלות אותי רציתי לדעת האם ביפסיות שריר נותנת תשובה אם יש לי מחלה בשרירים והאם אחרי פרק שכזה צריך להיות סימנים שמעידים על מחלה בשריר אודה לך אם תתן לי תשובה (עשיתי בדיקת סיטי עמוד שידרה מותני שיצא תקין) האם זה גם חלק מבדיקות שבודקות אם יש מחלה תודה על הבנה מחכה לתשובתך

דר רון דבי
    מנהל בפורום

לפעמים יש תלונות שונות בשרירים כשכל הבדיקות תקינות, זה דבר מוכר בנוירולוגיה. אם מדובר במחלה של השרירים או העצבים כמו למשל ניוון שרירים, היו סימנים בבדיקה הנוירולוכית.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

דוד שדה
    משתתף

שלום הום נבדקתי על ידך ועל פרופסור שדה והרגשתי שיצאתי בלי תשובות כי באמת לא מפסיק לי התשובה שזה שפיר כי ממשיך לי בלי סוף השאלה שלי אם זנ לא מחלה מתי זה יגמג לי כי כמו שאמרתי לכם שמטריד אותי ואמרתם לי שזה יכול להיות נפשי לא מתפקד כבר מלא זמן מתי יגמר לי הסיוט הזה מחכה לתשובתך תודה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

הפורום זה לא כתובת לתשובות פרטניות, ברור לך שאין אפשרות לאבחן דרך הפורום. מטרת הפורום היא לתת עיצות כלליות.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.