מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    חן
    משתתף

שלום דוקטור. נחשפתי לפני חודש לתוסף בשם htp-5 שגרם לי להתכווצויות שרירים קשות מאוד. לקחתי 5 כדורים 50 מ"ג. לאחר מכן קראתי שיש מחלה בשם ems שיכולה להיגרם מהתוסף. מאז סובלת מנקודות קטנות על העור , גירוד בראש. נימלולים רבים וכאבים כמו דקירות וסכינים וזרמים שבאים והולכים וכאבים בחזה תסימינים שלפי האינטרנט מתאימים למחלה. הניורולוג שהייתי אצלו חושב שזה מחרדה. האאנזופיליה בדם יצאה בסדר. אבל כשהתסמינים החלו הלכתי באיחור של שבועיים למוקד. וקראתי באינטרנט שהאאזופילה יכולה להתפספס בתחילת המחלה. הemg גם יצא בסדר ובדיקת נוירולוג. רק אני דואגת כי היה רשום שהמחלה מחמירה עד חצי שנה ויכול להיגרם חולשת שרירים, בעיות בלב ועוד. האם ברוב המקרים של נוירופתיה יש חולשת שרירים? זה קורה אחרי כמה זמן? בנוסף שכחתי לציין שחוויתי בהתחלה שיעול וקוצר נשימה שעדיין חווה אך רק בלילה מדי פעם והם גם התסמינים של המחלה. וכרגע סובלת בעיקר בנימלולים ודקירות, כאבים בכפות ידיים ורגליים ולעיתים התכווצויות אך פחות חזקות מההתחלה, גירוד בראש ונקודות אדומות על העור, כאבים בחזה וקושי נשימתי לעיתים בלילה מתוך שינה. אני רוב הזמן לא בחרדה אלא מן הסתם מודאגת מניין הכאבים והתסמינים. האם אתה מכיר את המחלה? והאם אתה חושב שאני סובלת ממנה? אני מודאגת כי היא מחלה נדירה חשוכת מרפא שרוב הרופאים אינם מתמצים בה. האם אתה מתמצא בה? תודה רבה וסליחה על החפירה.

חן
    משתתף

*תיקון נחשפתי לתוסף לפני חודש וחצי.
    והנוירולוג רשם לי תרופת קלונקס למשך חודש חצי כדור בטענה שזה יעבור עם הכדור..אך חוששת לקחת מתופעות הלוואי הקשות ומהתמכרות.
    האם תרופה נגד דיכאון מהדור הישן יכולה לסייע לכאבים מהסוג שלי? תודה רבה.

חן
    משתתף

ועוד משהו אחרון אני סובלת מדי הרבה קפיצות שרירים ולעיתים מכאב מגע בגוף.

חן
    משתתף

ומשהו אחרון אחרון ששכחתי לכתוב שההתכווצויות הקשות היו ברגליים וכאבי שרירים חזקים בידיים בהתחלה. והנימלולים והדקירות כרגע ברגליים ובידיים.

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    נבדקת על ידי נוירולוג והבדיקה הייתה תקינה, כך שלא סביר שיחש לך מחלה נוירולוגית. כמו כן, הסימפטומים שאת מתארת יכולים להיגרם ממצב חרדה. לגבי החומר שנחשפת אליו , אין לי מידע על כך.
    בברכה
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.