מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    שגיא
    משתתף

דר רון דבי שלום לך.כידוע לך מצאו אצלי בביופסייה נוירופתיית סיבים דקים.אני יודע דהנוירופתייה הזאת לא כל כך גרועה וניתן לחיות איתה אך אצלי זה הופך להיות פשוט בלתי אפשרי.מערכת העצבים פשוט עובדת בהיפר כל הזמן ואיכות החיים רק נפגעת מיום ליום.היא משפיעה על כל הגוף יש חיוורון בידיים וכפות רגליים ללא בעייה בכלי דם עצמם.יש כיווץ של הצוואר וגם כיווץ ברקות שיוצר תחושה כמו של לחץ אדיר בראש עם בילבול.יש הופעה של נקודות לבנות רבות מתחת לידיים,פסיקולציות ורטטים בשרירים,סחרחורת אחרי ישיבה במעבר לעמידה ,שינויים קיצוניים בויסות חום הגוף,קושי לעלות מדרגות או ללכת והכי גרוע הכיווץ הנוירולוגי של כלי הדם שגורם גם לכיווץ ברקות,שיכחה חוסר יכולת להתרכז.גם אחרי אוכל מועט מופיע יש ר נימול בפנים צוואר ובית החזה עם אותה תחושת כיווץ ברקות,אני מתקשה אפילו לשבת יש שינויין בזרימת הדם שגורמים לי לחוסר שקט כאב דו צדדי בפנים ובילבול.כאשר שוכב כמה זמן כפות רגליי וידיי מחוירות וכאשר קם משינה יש דפיקות לב.סובל מעייפות קשה מאוד והתכווצויות שרירים בכל הגוף.אני לא יכול לעשות הליכה קצרה היום ולעבוד בגלל אותו שינוי בטונוס כלי הדם.אני עידנתי המון ללא אכילה גם בשעות מוקדמות לפנות בוקר בגלל עבודת המשמרות,לא הייתי ישן ולא אוכל ושותה כמויות חריגות של קולה דיאטטית.אני מדבר על 2.5 ליטר ליום לפעמים יותר.אני סובל גם מאימפוטנציה ומתעייף מהר.אפילו עלייה במעלית גורמת לי לסחרחורת,הדברים האלה שקורים גורמים לי לחרדה ומגבירים את הלחץ.אין לי איכות חיים ואני עומד לאבד את מקום עבודתי.אני רגיש מאוד לרעש בגלל העיווץ ברקות הופך לחסר סבלנות ועצבני.מתקשה לעמוד כמה דקות על הרגליים וזה פשוט נורא ההשפעה של מערכת העצבים.אני יכול להרגיש פתאום בטן מתנפחת צרבות ובחילה.שריריי חלשים ולעיתים יש קושי לבלוע.התחושה היא שסוגרים עם מלחציים על הרקות.אני יודע אחרי שנתיים וחצי כבר לבד שאורך החיים המאוד לא תקין שלי גרם לכל זה.מופיעה גם דקירה בצד שמאל בבטן שריפות ביור ולא יכול שנוגעים לי בשרירים.איזה טיפול תרופתי הכי מתאים לעוררות יתר של מערכת העצבים?

דר רון דבי
    מנהל בפורום

טיפול הרגעה יכול לעזור.
    כדאי שתתייעץ בעניין עם פסיכיאטר.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.