מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    גיא
    משתתף

שלום.
    אני בן 35. בריא בד"כ (מקווה לפחות…)
    ביום שישי לימדתי את ביתי לרכב על אופניים דבר שדרש קצת מאמץ, משבת בערב אני מרגיש בכל צד ימין (הצד שעבד קשה) תחושה כאילו לפני שנייה יצאתי מחדר כושר. (דו ראשי, תלת ראשי, כתף, שכם וארבע ראשי ושוק. הרגל התחילה אחרי יום)
    בלי קשר לפני שבועיים התחילו לי ריצודים בעפעף, כאלה שנעלמו לאחר יום וחצי אך מופיעים בכל מיני שרירים אחרי בגוף (ימין ושמאל, תלת ראשי, ירך עפעף בצד שני וכו׳).
    עוצמת תחושת העייפות בשריר עולה ויורדת אבל תמיד נשארת.
    מה שמלחיץ יותר הוא שבמנוחה סטאטית אני מרגיש את השרירים העייפים רוטטים (לא כמו הקפיצות שנראות על גבי העור) וכבר התחלתי לחשוב שזה מה שמעייף את השרירים.

אני בסרטים מאוד רעים כי בד"כ אני נתפס ליומיים שלושה אחרי פעילות גופנית או אימון לא סדיר ותחושת העייפות בשריר חולפת מהר יחסית. ואחרי הרבה מאמרים על ALS

אני בודק כל הזמן הפעלת כוח במפרקים השונים ולא נראה שיש חוסר סימטריה בין גפיים בצד ימין לשמאל או החלשות של איזשהו שריר. אני מזיז את כל המפרקים בצורה טובה עם הפעלת כוח רב ולא מרגיש ירידה בתפקוד השריר עצמו על אף התחושה "העייפה" כמו לאחר אימון קשה.
    יש לך אולי איזה כיוון ? יש סיבה לדאגה מוגזמת ? אני בקושי ישן מיום שבת….

רם
    משתתף

אני חווה דברים דומים. אצלי העיניים קופצות כבר חודשיים ומעלה. השרירים בגוף קופצים ושריר יד ימין קופצת כל הזמן. השרירים "חלשים" למרות שבזמן ספורט מתפקדים בסדר.
    נאמר לי על ידי רופאים שונים כי זו חרדה ואני מטופל בכדורים נוגדי דיכאון וחרדה.
    כנראה שאין באמת מענה לדברים האילו או ידע מאיפה הם נובעים.

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    לפי התיאור שלך לא נשמע שיש סיבה לדאגה, לא נשמע כמו מחלה נוירולוגית. כנראה שמדובר בתגובת השרירים שלך למאמץ. אם התופעה ממשיכה ומטרידה אותך, כדאי שתתייעץ עם הרופא שלך.
    בברכה
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.