- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 8 months by
דר רון דבי.
-
מאתתגובות
-
21/11/2016 בשעה 20:52 #22892
קרן
משתתףשלום רב,
הנני פונה בעניינה של אמא שלי, שמזה חודשיים סובלת מאד מתחושת בערה ושריפה בראש,
הנוירלוגית שלה טוענת שזה נובע מהצוואר השרירים שלה תפוסים (עמוד שידרה צווארי) וזה מקרין כלפי הראש תחושת שירפה. נתנה לה כדורים אלטרולד בהדרגה חצי כדור ולעלות ל2 במשך חודש עד חודשיים הטיפול לא עזר, היא הפסיקה אותו מכיוון שהוא לא עזר וגרם לתחושת בלבול, זה המקום לציין שמאז שהתחילו הכאבים השורפים האלה בראש הם מלווים בבלבול ושחכה.
לא השלמנו את הטיפול באלטרוליד מכיוון שהוא גרם לאמא בלבול והרופאה אמרה להפסיק. ולהתחיל נובוקו ל 10 ימים ..גם לאחר 3 ימים לא עזר ,,הלכנו למוקד נתנו לה זריקה בצוואר וגם לא עזר לה כלום. הכאבים החלו להחמיר מיום ליום חזרנו שוב לרופאה הנוירולוגית ונתנה לה גאבפטין וממש הרגישה רע לא יודע אולי מהכדור או לא אבל עוד באותו הלילה פנינו למיון לביה"ח שם אשפזו אותה ולא בגלל הראש אלא מצאו שיש לה מלחים נמוכים בדם,,אשפזו אותה באיכלוב לתקן את עניין המלחים שלה, ובנתיים הראש ממשיך לשרוף לה, ונתנו לה שם 4 – 5 פעמים אופטלגין וגם שלא עזר כי הכאבים גם בביה"ח לא פסקו, המלחים תוקנו הגיעו מ120 ל128 ושחררו אותה הביתה. והיא עדיין אם הכאבים והשריפה בראש,. כעסתי נורא שלא בדק אותה רופא נוירלוג מביה"ח אף עלפי שהתעקשתי ודרשתי, אך זה לא עזר. ראוי לציין שגם ניסינו 3 פעמים דיקור ב"מכבי טבעי" ולא ראינו שיפור למרות שצריך היה להמשיך אך אמא שלי מרוב הסבל שלה לא רצתה להמשיך. היא מאד שוכחת דברים ומבולבלת מאז שהכאבים השורפים האלה התחילו לה. בדקו לה ct מוח לפני שנה ולא מצאו שום ממצא חריג , והרופאה הנוירולוגית אמרה שלא צריך לשלוח שוב בדיקה ct מאחר ועשתה כבר שנה שעברה. בביה"ח שלחו אותנו לרופאה פנימית מייעצת
אני מאד אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, לאן לפנות לאן לקחת אותה ?מה לעשות? אני מיואשת, היא בוכה מרוב סבלה. ואין שום מענה. ותרופה למצב .??? אנא עזור לי בבקשה, או שתפנה אותי לגורמים הנכונים … תודה קרן הבת23/11/2016 בשעה 00:22 #22893דר רון דבי
מנהל בפורוםתחושת שריפה
שלום
תחושת שריפה מקורה בגירוי של העצבים. לא תמיד מוצאים סיבה לכך. כמובן שהאפשרות של לחץ מחוליות הצוואר קיימת. בכל אופן, הטיפול העיקרי הוא תרופתי. כדאי אולי שאמך תנסה תרופות נוספות. אפשרות נוספת היא שאמך תפנה למרפאת כאב. אולי זריקות חסימה לעצבים שיוצאים מהצוואר יעזרו.
בברכה
ד"ר רון דבי
נוירולוג -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.