שלום
כשיש ניוון שרירים רואים זאת בבדיקה הנוירולוגית. מאחר ששני נוירולוגים בדקו אותך ולא מצאו עדות לניוון שרירים, סביר ביותר שאין לך מחלה מסוג זה. זה שאתה מתעקש להאמין באופן לא רציונלי בקיום מחלות שאין לך, זו כבר לא בעיה נוירולוגית.
בברכה
ד"ר רון דבי
לצערי מצבי לא משתפר אלא להפך אך ללא אבחנה רפואית.
בכל מקרה בהשוואה אלייך אצלי הקפיצות התחילו כבר לאחר הפרעות תחושה ומוגבלות מוטורית מסויימת ולפי התגובות של הד״ר כאן קפיצות ללא ממצאים נוספים יכולות לנבוע מסיבות שלא קשורות למחלה נוירולוגית
היי אלמוג תודה על המענה
אתה יכול לתאר לי את אופי הקפיצות שרירים שאתה חש ? איפה אתה חש אותם ובאיזו תדירות האם קצרות או ארוכות חזקות או חלשות האם הן מופיעות כל יום בכל היום ??? האם אתה יכול לראות את העור זז בזמן שהם קורות ?
האם נושא החרדה עלה כאחד האופציות אצלך ?
אצלי הפסיקולציות מפושטות ממש מרגישה אותם בכל הגוף ואף בישבן לפעמים כפעימה לפעמים כתזוזה מהירה , רוב היום הפסקות קטנות ושוב חוזרות .
אני גם בחרדה איומה שיש לי ניוון שרירים ויש לי שני ילדים עוד יותר גרוע
הקפיצות הן בעיקר בשרירי הרגליים אך אין מקום בגוף שהן לא פגשו מהידיים ועד המצח
המיקומים והתדירות משתנים בצורה אקראית.לשאלתך הקפיצות נראות בעין.
אין לי ספק שמדובר גם במרכיב חרדתי בין אם קיימת אצלי מחלה או לא(לגבי הקפיצות)
אני יכול לנסות להרגיע אותך בכך שהקפיצות פחות מטרידות אותי מכל שאר התסמינים ואם אלו היו רק קפיצות הייתי מתעלם מהן לחלוטין.
בכל מקרה לשאוב מידע ממני לא נראה לי שיתן לך הרבה על אחת כמה שאני כרגע לא מאובחן כחולה נוירון מוטורי
שלום אלמוג
הלוואי שהייתי כבר אחרי אבחון נוירולוגי כמוך לפחות הייתי נרגעת שאכן זו חרדה , יש לי עוד שבוע של לחצים עד שיגיע תורי לנוירולוג
רוצה רק להרגיעך בהיותי מאובחנת בחרדות כבר 9 שנים שהגוף פורק לחץ שבא לידי ביטוי בדברים מטורפים שלא עולים על הדעת
גם במצב שלך שזה יכול להתבטא בחולשה ואף נמלולים עקצוצים כבדות ועוד . וככל שתקרא על מחלה ותסמיניה הגוף שלך יפתח את התסמינים כי המוח שלנו חכם .
לכן התחלתי לטפל בעצמי כבר 3 ימים על כדורי הרגעה ונוגדי חרדה , כי חבל להמשיך לסבול , היום זה זה מחר יופיע משהו אחר
לא חבל על הימים שאנו מתאמצים בלחפש מחלות שאינן קיימות ?
אני בחרדה כמוך מקווה שיעבור מהר