מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    יערה
    משתתף

שלום רב,
    אני בת 28 בריאה. בשנים האחרונות אני סובלת מסימפטומים רבים ומשונים. תחילה זה הורגש רק כעייפות ודופק מהיר בשינוי תנוחה ותחושת שריפה בקצות האצבעות ברגליים, בהמשך התלווה לזה הירדמויות של הידיים והרגליים בלילה, וגם ביום הן נרדמות מהר מאד אם מופעל עליהן לחץ כמו למשל החזקת פלאפון או הרמת הידיים מעל הראש. בשנה האחרונה אני גם מרגישה תחושה שחם לי מאד, במיוחד בלילה והזעה מוגברת במהלך היום והלילה. לפעמים גם אזורים אחרים נרדמים אם מופעל עליהם לחץ (אוזן וגב למשל). אני מרגישה גם עייפות גדולה ביום ובלילה קושי לישון (אני מתעוררת באמצע הלילה ואז לא מצליחה להרדם) רגישות גדולה לאוכל או פשוט עיכול לא טוב. אני עוברת כבר כמה שנים בדיקות דם ועשיתי mri ראש שיצא תקין ו- emg שיצא תקין. מה עוד ניתן לעשות וכמו מה זה נשמע? אני לא יודעת אם אני צריכה ללכת לנוירולוג או ראומטולוג ונראה שהרופאים בעצמם לא יודעים מה זה יכול להיות או לאיזה בדיקות להפנות מלבד בדיקות דם שוב ושוב.
    אני ממש סובלת וכבר מיואשת. אשמח לעזרתך! תודה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    לא תמיד מוצאים משהו בבדיקות, לפעמים מדובר ברגישות או פעילות יתר של מערכת העצבים כתכונה או תופעה ולא ממש מחלה, ואז הבדיקות תקינות, ובמקרים כאלה צריך לנסות לטפל בסימפטומים.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.