שלום ד"ר.
בן 24 בריא.
לפני כחודש החלו לי דקירות בראש בצד שמאל מאחורה, דקירות שנמשכו למשך כ2-3 שניות, זה קרה לי במשך שבועיים, יש ימים שזה קרה פעמיים שלוש ביום ויש ימים בערך 10 פעמים.
זה הפסיק לאחר שבועיים, ברגע שזה הפסיק התחלתי להרגיש בראש סוג של "תחושת ריחוף" למשך כשבוע, בשבוע האחרון זה רק החמיר ונהיה לי תחושה בראש שקשה לתאר, הייתי מגדיר את זה כסחרחורת בתוך הראש, סוג של תחושת כבדות בראש, מרגיש שאני לא חד ב-100%, שאני מזיז את הראש ימין ושמאל(תנועה חדה ומהירה) אני מרגיש כאב בחלק האחורי של הראש וכאילו הראש שלי מסתובב לשנייה.
אין לי עם זה תסמינים נוספים כמו בחילות, שלשולים, הקאות, חום, כאבים ברגליים והידיים וראייה כפולה.
האומנם שהתחושה הזו בראש מאוד מטרידה אותי, הייתי אצל שלושה רופאי משפחה, כולם עשו לי בדיקות ראשוניות וטענו שזה ככל הנראה ממקור לחץ נפשי.
השבוע אני אעשה בדיקות דם.
רציתי לדעת על סמך הדברים שרשמתי פה כמו מה זה נשמע לך(ברור לי שאתה לא יכול לאבחן אותי דרך מסך מחשב וצריך לראות בעצמך).
באם הבדיקות דם יצאו תקינות, מה המשך הטיפול, האם ללכת לנוירולוג, האם מומלץ לבצע בדיקת CT, והאם זה הגיוני שבמשך חודש אני מרגיש לא טוב כתוצאה מלחץ(היה לי באמת לחץ בעבודה בזמן זה, נכשלתי במבחן מאוד חשוב, אבל עברתי אותו במועד ב', ככה שאני לא מבין למה זה ממשיך ואף מחמיר).