שלום, אני בת 74 , בדרך כלל בריאה ובכושר גופני טוב. לפני כחודשיים וחצי הופיעו חום , כאבי גרון ושרירים ונגעים אדומים בכפות הידיים והרגלים ,לאחר בדיקות דם וצילום חזה תקין הובחנה אצלי מחלקה ויראלית. ואריתמה מולטי פורמה משני להרפס. טופלתי בזובירקס ובnsaid.10 ימים . כיום, כחודשיים וחצי לאחר גילוי המחלה, אין לי כל הטבה, השרירים כואבים לי בעיקר ברגלים ובחגורת הכתפים ובלילה הידיים והרגלים מתקשות כאילו הדם הפסיק לזרום ורק לאחר הליכה קצרה , הן חוזרות לעצמן כתוצאה מכך השינה בלילה אינה יציבה, ומידי כשעה וחצי שעתיים , אני מתעוררת בחוסר מנוחה., התופעה של התקשות כפות הרגלים הינה תופעה שהחלה אצלי לפני כשנתיים, לאחר שנפלתי ושברתי את צוואר הירך ועברתי קיבוע, אך לאחרונה זה החמיר מאוד ועבר גם לכפות הידים. כמו כן יש לי במשך כל הזמן הזה, חום, בין 37-37.5
כשבדרך כלל החום שלי הינו בין 36.2.- 36.8 בבדיקת הדם האחרונה שנעשתה לי לפני כשבועיים, הבדיקות היו תקינות למעט בדיקת CRP 1.02 הוזמנתי לבדיקת דם חוזרת בעוד כחודש. השאלה היא האם אנחנו לא מזניחים משהו שעלול לגרום לי בינתיים לנזק בלתי הפיך אני מטופלת בדרך כלל בכדורים נגד כולסטרול ונגד צרבת ומקבלת ויטמינים