מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    נעמה
    משתתף

דר דבי שלום, אני בת 24, בריאה בדרכ, בתקןפה האחרונה הופיעו לי כמה סימפטומים מוזרים בגוף: זה התחיל מתחושה שהשפה התחתונה שמוטה מעט, כאילו מושכים לי אותה משני קצוות הפה כלפי מטה. לאחר מכן התחילו לי רעידת בידיים וחולשה בשרירים שהלכה והחמירה עד למצב שאני מרגישה חוסר שיוי משקל גם בישיבה וגם בעמידה, כאילו משהו מושך אותי לצד, מין חולשה של הצוואר. במקביל התחילה גם יצירת רוק מוגברת בפה, כאבי ראש, זרמים ביד שמאל לעיתים קרובות וגם ברגל שמאל, דקירות בראש מאחורה שבאות והולכות וגם דקירות בכל מיני מקומות בגוף, בשרירים ו לא רק. קשה לי לעשות דברים עדינים עם היידיים בגלל החולשה בשרירים, ישנה גם תחושה של מלאות בבליעה, קפיצות של השרירים, עייפות וקושי להתרכז ורגישות למגע בקרקפת ובעוד מקומות( כן הרבה דברים) עשיתי בדיקות דם שרובן יצאו טוב, antinuclear ab יצא 1.5 ואימונגלובוליניםm יצא, 331 עשיתי אקו לב, צילום חזה, וmri מוח שהכל יצא תקין, אני אובדת עצות, סובלת קשות מכל התסמינם ולא יודעת מה לעשות. יש לי emg בעוד כמה ימים. האם תוכל לעזור לי? מה דעתך? הרופאים עד כה נותרו ללא מענה..

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    מכלול התסמינים שאת מתארת לא מתיישבים עם מחלה נוירולוגית מסויימת. בינתיים כל הבדיקות תקינות, למעט חריגות קלות בבדיקות הדם, שספק אם יש לכך משמעות (תתייעצי בעניין עם הרופא שלך). סביר כי לא מדובר במחלה נוירולוגית. יתכן שמדובר בתסמינים דמויי פיברומיאלגיה. כדאי אולי שתתייעצי גם ראומטולוג , גם בגלל האנטי-נוקליאר המעט גבוה.
    כל טוב
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.