מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ניר
    משתתף

חבר כללית מושלם מעונין בדחיפות לסור אליך לבדיקה:

[b]מזה שבוע אני חש כאבים עזים במנוחה או בהליכה ברגליים בא והולך כולל בלילה הרדמות האצבעות האחרונות ללא סיבה. הכאבים לאחר כמה ימים נהיו גם בידיים כפות ידיים כאל נמלים ומדי פעם. ניורולוג קופת חולים הפנה אותי למיון יום א האחרון.

לאחרונה אני הולך מדי פעם עם כאבי רגליים נוקשות ואי נוחות בהליכה בשוק או בכף רגל ממש כואב.

קבע בדיקה ניורולוגית תקינה, כולל לשון ודיבור שלל תסמונות גילאן ברה לשאלת הרופא בהפניה למילון ושוחררתי עם המלצה מעקב לאחר 3 שבועות או אם יש החמרה. והמליץ על בדיקות דם וEMG.

בימים האחרונים שלאחר הבדיקה הנל אני חש כאבים בכף יד דומים לאלו ברגל ואי נוחות בהפעלת אצבעותת בעיקר יד שמא ל, לעיתים כאלו ביד זו, משקולת על האצבע זו או אחרת אצבעות מתבלבלות מלווה באי נוחות בעשית פעולות כגון פעילות בעבודה הקלדה, שטיפת כלים בבית ועוד. [/b]

כמו כן דיבור לא נוח, צרוד, בדיקת אאג תקינה. מלווהשרירי בטן כואבים לאחר דיבור קצר.

גם הגב תחתון כואב בכאבים דומים ואף בעליון לעיתים הכאבים נהיה דומה לגב שרוף אחרי חשיפה לשמש בים מדי פעם כולל כאבים בזרועות למעלה גם ביד ימין או בשניה גם בזרוע למעלה זרמים וכאבים דומה

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.