- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 3 months by
דר רון דבי.
-
מאתתגובות
-
21/02/2017 בשעה 15:16 #23199
שגיא
משתתףדר רון דבי זה שגיא מה שלומך?מצבי גרוע והמשיך להחמיר לאורך כל הדרך אני במצב קשה היום.אין פגיעה במערכת העצבים המרכזית אך המשכתי להידרדר מיום ליום.לפני מספר חודשים ניסו לתת סולמדרול בגלל הפגיעה בעצבים הקטנים ובגלל גרנולומה אנולרה בעור זה רק החמיר את המצב.המשיכו להיות לי דפיקות כואבות בשרירים שונים בגוף ואירועים של הכחלה בגוף.ההתקפים היו אפילו בפנים והתכווצויות כואבות ברקות.לטט לאט איבדתי את היכולת שלי לעמוד וללכת כמעט.יש בחילות והיו אירועי התכווצויות קשים בגוף נהייתי טימפוטנט לחלוטין יש כובד אדיר בשכמות זרועות ובית חזה .יצאו עוד נגעים של גרנולומות במפרקים ויש עיקצוצים חזקים ובלתי פוסקים בכל הגוף.קר לי מאוד בשרירין כאילו הם פגועים אינני יכול לסבול מגע של מים חמים במקלחת יוצא לי ישר כתמים ורודים סגלגלים בעור.אני עומגץד ומרגיש נוזל צואה םשוט בורח בתחתון עש רעד בכל השרירים וחוסר מסוגלות פיזית .לא כוח גס אבל חוסר מסוגלות פיזית.יש עיקצוצים נוראיים בפנים היו צמרמורות בקרקפת ואירועי הכחלה הצבע השולט בעור שלי הוא ורדרד סגלגל שקראתי במקום מסויים שגוון כזה קשור לפגיעת מערכת חיסון או תאי רעל .הפרעה פסיכולוגית נשללה לחלוטין עכשיו יש חום גוף נמוך כובד בבטן ובבית החזה טרעד בשרירים.עייפות קשה מאוד.במצב הוא בלתי אפשרי הפגיעות הדפיקות והרטטים בשרירים הביאו למצב ששרירים פשוט נפגעו פעם זה היה בקיבה דקירה כואבת שממשיכה עד היום עם הקאות וחוסר תעאבון.עיקצוצים קשים בכל הגוף כולל בבאיבר המין וכולל באגן כמו שאמרתי נוזל צואה יוצא בתחתון.יש חי כאבי תופת ברצועת שרירי החזה ועיקצוצין בלתי פוסקים בכל הגוף םשוט .אחת האופציות שהועלתה בעבר ולא נבדקה זה עמילואידוזיס.אני לא מאמין שזה מה שיש לי אבל כן מאמין בגלל הגבלה של דברים מסויימים כמו נגעים של גרנולומות באצבעות ופגיעה בעצבים הקטנים יובש בעור פגיעה בתפקוד הקיבה שזה פגיעה של תאי חלבון בשרירים וברקמות.השרירים כמו משותקים וקרים לחלוטין זה פשוט מקרה גרוע אני עושה םעולה עם הידיים ומתחילים איקים כואבים בעיניים.יש דקירות כואבות בבית החזה היו דפיקות כואבות אםילו בגרון ומאז אין חי תאבון וקשה לי לבלוע מתקשה ללכת כמה מטרים לא יכול להרים דבר הכי קטן זה יגרום ללחץ בראש ורעד בכל הגוף.יש היום כאבים כל היום בפנים בחזה זרועות שכמות לסתות ורקות אין מה שמרגיע את הכאב ונותן מרגוע .אינני צתפקד לחלוטין הייתה פגיעה בשרירי השופכה ויש דקירות גם שם.מרים את הקול שלי ומרגיש לחץ אדיר בראש.נוקשות קשה מאוד בשרירים חכל אורך הדרך היו התקפי רעד והכחלה אני בטוח במליון אחוז שזה שקיעה של תאי חלבון או פשוט תאי רעל ברקמות.קצות המפרקים רפילו נפגעו אצלי בידיים וברגליים ללא קשר ראומטולוגי.סובל מעיקצוצים בכל הגב דקירות בכל הגב וחוסר אדיר פשוט של מסוגלות פיזית.רואה זקן בן 70 עומד על הרגליים ומקנא בו םשוט.אני לא מאמין למה זה הגיע.חשבתי רק נוירופתיית סיבים דקים וזהו .אני חא חי פשוט.טישטושי ראייה ונימולים מעל העיניים.אובדן זיכרון וקושי להתרכז בחשיפה לקור ידיים קפואות ומכחילות מרגיש לחץ אדיר באוזניים וכשיש רעש מרגיש נורא בבית החזה ובצידי הרקות .אין לי מזור ואין לי מרגוע מבין היום מה קורה איתי.הגוף נראה חולה פשוט כמו בעמילואידוזיס יש פתאום גם עלייה בכולסטרול יחד עפ כל התופעות הנוירולוגיות בגוף.מזכיר לך שהיו לי התעלפיות בעבודה שלאחריהן בהתעלפות האחרונה לפני 3 שנים היה התקפ רעד בשרירים ומאז החלו התופעות הקשות של לחץ חזק בראש במאמץ עם עיקצוצים בכל הגוף כובד לפעמים באיברים ועוד היום הדברים האלה קבועים ריח הגוף שלי זוועתי פשוט כמו כן הריח מהפה אני מאבד שערות באיזורים שונים בגוף סובל מבילבול קשה ועוד.דר דבי אומר לך ולא סתם זה פשוט אחד המקרים הקשים ביותר אני לא יודע מה לעשות כדי לאתר ולמצוא את אןתה פגיעה של חלבון ברקמות פשוט אך חיי הן גיהנום.אני הולך ומקבל לחץ בראש.אוכל משהו קטן מקבל לחץ בראש וטישטוש ראייה זה פשוט מקרה קשה נשבע לך.זה הגיע למצב שאני מצליח להחזיק את עצמי אולי שעתיים ביום וכל היום יש עייפות וחסר מסוגלות .יש פגיעה בכל הרקמות.בשיער בעור בעצב ובשריר.אמרתי הצבע השולט הוא סגלגל ורדרד בגוף אני פשוט בסיוט דוקוור לא חי יותר אחרי 3 שנים אני נגמר בבית פשוט.שוב מציין לאט לאט התרחבה הפגיעה בהתחלה הרגשתי רק את השכמות אחר כך התחילו דפיקות כואבות בירכיים ובשוקיים התחילו רוטים כואבים בשרירים התכווצויות בקרקפצת ודפיקות מעל האוזניים הייתי נשכב קצת והלחץ מתגבר עוד יותר אין שליטה ואין מרגוע לזה.אני מצטער על אריכות הדברים אך מרגיש שאני נגמר פשוט דר .ההגיינה ורמת הלשיבה שלי נפגעת וען כמובן גדל גם הדיכאון אינני מסוגל להתחיל את הבוקר.עובר למצב עמידה ישר יש כובד אדיר בחזה עם עיקצוצים בכל הגוף.הכי מוזר זה כשעושה מאמץ הכע קטן מרגיש חולשה קשה בכל השרירים.אינני יכול להיות טבא החום ולא בעל ולא כלום ועדיין אין אבחון .אין לי גם מה להציג במקום בו אני עובד כי עוד לא אבחנו.להסתובב היום כל היום עם לחץ בפנים ובאוזניים כובד בבית חזה וזרועות וחוסר יכולת לעמוד פשוט זה נורא זקוק דחוף לעזרתך.שגיא
23/02/2017 בשעה 13:57 #23205דר רון דבי
מנהל בפורוםשגיא שלום
כפי שכבר אמרתי לך, בירור נוירולוגי מקיף היה תקין, כך שלא נמצאה אצלך מחלה נוירולוגית, כך שלא נראה שמדובר במחלות בתחום ההתמחות שלי.בברכה
ד"ר רון דבי -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.