דר דבי שלום לך זה שגיא סיפור של 3 שני ם וממשיך לסבול מהתקפים קשים ומירידה ביכולןת הפיזיות שלי.התקפים של הכחלה התקפים של קור שריפה רטט ועיקצוצים בשרירים כובד אדיר בגוף עייפות קשה נוקשות בוקר.קושי לעלות מדרגות שריפה פשוט בשרירים חולשה בשכמות וזרועות לחץ בשרירי צוואר ולסתות .קר לי במזגן יש צניחה של הבטן פשוט אין תיאבון עקצוצים בהית החזה וחוסר כוח פיזי.נימולים והרדמות בגב הץכווצות גם של הקיבה צנילה של שרירי שלפוחית .יש פגיעה אוטונומית עברתי התקפים קשים לא מסוגל לעמוד על כפות הרגליים יש שינויים קשים בזרית דם תחושות חא נכונות בכל הגוף .לא מומאים מאיפה הפגיעה בעצבים הקטנים והיא מתרחבת לידי פגיעה אוטונומית .יובש בכל העור קושי ללגת שינויים בזרימת דם ורעד בעת פעולה כרבים שעולים לפנים כשעושה פעולה עם הידיים חיים שתי נוראיים יש פגיעה אוטונומית אני כל היום שוכב
עש כיווץ בכל איברי הגוף יש דקיירות כואבות בשרירים שינוי בפנים לעיתים קושי לפתוח את הלסת כובד בגוף רעד בפנים וכאבי תופת בשכמות וברגליים יש צניחה של השרירים הגוף השתנה גם הפנים כמו פני מסייכה לעיתים בגלל הכובד בלסתות .מוקשות בטקר קשה הצקפי סחרחורת הכחלה ועוד זה פשוט נורא הכחךה פתאום של איבר המין קושי לשבתת זקוף ורגליים שנרדמות ידיים וכפות רגליים שקיבלו צבע לבן לחלוטין זה אחד המקרים הקשים אני לא מתפקד תחודת כובד וקשיון אדירה בגוף.לא יודע מה היה מאס שמצאו פגיעה בעצבים הדקים אך היא מתרחבת לכל הגוף וכמו בנוירופתייה סכרתית פוגעת אצלי בכל העצבים בגוף המצב קשה טיפול פסחכחאטרי לא קשור ולא עזר סובל מחוסר יכולת ללכת וכובד אדיר בגוף נימולים ועיקצוצים לאורך הגב נימולים בפנים חטסר סבילות חרעש ואובדן זיכרון כל הזמן עוד התפים של רעד בידיים הזעה כובד בגוף ןצנילה של שרחרים זה אחד המקרים הקשים נוירופתייה אוטןנומית או msa .צריך שתראה דחוף מה קורה לי.לחץ בצוואר בטן שצונחת וחוסר יכולת לאכול מאבד את חיי הלבנה של ידיים טרגליים נקודות לבנות שמופיעות בגפיים ואיבר מין אין סבל כזה מץקשה לשבת זקוף דפיקו כואבות בשרירים ושינוי בפנים ובכךי דם היקפיים כתוצאה מכך חיים בסבל לא יטדע מה היה יודע מה יש היום .אני את ביתי לא מרים יש לי עיקצוצים באגן יוצאת צואה בתחתון וקשה להתאפק לשתן עייפות קשה אין כוח להכנס להתקלח פסיקולציות בשרירים.זקוק לאבחון טעזרה דחוף לא תאמין איזה שינוי לרעה בעיות הזעה דיכאון כאב ברצועת בית חזה עם כןבד ונוקשות לא יכול לעלות 5 מדרגות חייב שתפגוש אוצי השבוע זו נוירופתייה אוטונומית .שגיא הסובל .יכול לשלוח לך תמונות של הכחלה ושל הלבנה של הידיים שינויי צבע ועוד לא האמנתי שאגיע למצב כזה אנא עזור לי .שריריי חזה חסרי כוח דופקים ורועדיםם היו בהם עיקצוצים קם כצו תת עם נוקשות קשה וכובד בכל השרירים הפרעות הזעה מאבד לחלוטין יכולת פיזית לא סתם אממרתי זה מקרה הכי קשה נימולים מעל העיניים וטישטושי ראייה רעד בזמן שעושה פעולה עם הידיים טרעד ברגליים.כואב ברצועת בית חזה לא יכול שנוגעים לי בגוף סבל אדער
שגיא שלום,
אין ספק שאתה סובל מאוד ושגם איכות החיים שלך מאוד נפגעה, אך חלפו כבר מספר שנים ולא נמצאה עדיין בעיה נוירולוגית, כך שנכון להיום אין עדות למחלה נוירולוגית. לא תמיד יש אפשרות למצוא משהו בבדיקות, וככל הנראה הכלים שיש היום בידי הרפואה אין בהם כדי לאתר את מקור הסימפטומים שלך.
בברכה
ד"ר רון דבי
נוירולוג