מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

שלום ד"ר רון דבי
    ב1/7/11 עברתי טיפול שיניים הכרוך בעקירות ושתלים בלסת עליונה, לאחר 10 ימים התחילו כאבים עזים בעצם הלסת , עצם מעל העין צמוד לגשר האף ואף טיפס לראש , מאחר והרופא שלל קשר לשתלים , דרך אגב השתלים נקלטו יפה , פניתי למומחה פה ולסת שגם שלל קשר לשתלים וטען שהכאב נובע מהתכווצות שרירים של הלסת , לשאלתי הכיצד ארע הדבר גם בסמיכות לטיפול וגם באותו צד של הפנים , פטר בכך שאמר כי השרירים היו קפוצים ועם הטיפול המצב החריף. הכאב אומנם פחת אך עדין אני מהלכת עם כאבים במשך היום שמטרידים את שגרת יומי , ביום שישי האחרון ביקרתי אצל אורטופד , שאבחן נוירלגיה אוקסיפיטלית , שאלתי , האם הכאב בעצב קשור לטיפול או שקשור למתח , האם הפגיעה בעצב הנה בלתי הפיכה , האם ניתנת לריפוי ,ראוי לציין כי אני אישה בת 52 בריאה לחלוטין , לא נוטלת תרופות כלשהן.

דר רון דבי
    מנהל בפורום

נאורלגיה אוקסיפיטלית

שלום

נאורלגיה אוקסיפיטלית היא למעשה סוג של כאב נוירופטי שנובע מגירוי של עצב תחושתי שעובר בחלק האחורי של הראש, וקשה להניח שקשור ישירות לטיפול שיניים. בכל אופן, לעיתים יתכנו כאבים ממקור עצבי לאחר טיפולי שיניים. לעיתים מדובר במעין גירוי של העצב ולא ממש נזק בלתי הפיך, ואז לא ניתן להדגים זאת בבדיקות, ורוב הסיכויים שהכאב ישתפר עם הזמן.

בברכה

ד"ר רון דבי

ד"ר רון דבי שלום
    תודה על תגובתך , אודה באם תואיל לתת את דעתך בענין סוג הטיפול הנדרש .
    קבלתי משככי כאבים , המליצו לי על הזרקת קורטיזון מתחת לעור במוקד הכאב , עכבתי הכל מאחר ואני מאמינה בריפוי טבעי של הגוף וכל עוד אוכל בחיי להמנע מחומרים כימיים מאזנים , אמנע זאת.
    אתמול בערב קיבלתי טיפול אלטרנטיבי , לאחר 4 חודשים , אקופרסורה , עיסוי השכמות , חגורת הכתפיים וריכוך מוקד הכאב , מאחורי האוזן , גם ע"י עיסוי , יצאתי מהטיפול עם ריאקציה חזקה ששככה עד הבוקר.
    שאלתי , איזה סוג של טיפול אלטרנטיבי עשוי להיות אפקטיבי , אקופונקטורה , אקופרסורה , רפלקסולוגיה או היתה מישהי בפורום שהמליצה לי לגשת למרפאת כאב ולבקש גלי רדיו.
    יישר כח על מעשיך , תבורך

דר רון דבי
    מנהל בפורום

נאורלגיה אוקסיפיטלית

טיפול על ידי אקופונקטורה עשוי בהחלט להקל על הכאב, כולל גם כאב נוירופטי .בנוגע לגלי רדיו, לא ממליץ – מדובר בטיפול שנועד להרוס את תאי העצב הכואב במטרה למנוע את הכאב. הטיפול עצמו יכול לעיתים לגרום לכאב, מה גם שמדובר ממש בפגיעה בעצב, ולא נראה לי שזה מה שאת צריכה כרגע. ממליץ רק במקרים שאין מנוס.

בברכה

ד"ר רון דבי

ד"ר רון דבי היקר , ב4 חודשים אלה התיעצתי עם מספר רופאים , הן בפורום והן בפגישות ייעוץ ,
    הרגשתי בעלטה ,
    נקודת האור התחילה
    ביום שישי האחרון כשהאורטופד זהה את הבעיה וקרא לה בשמה , והתשובות שלך בפורום נוסכות הרבה בטחון, אני מאחלת לך שפע .
    לסכום , צריך הרבה מזל להגיע לרופא שיודע לאתר את הבעיה ולטפל בה כהלכה.
    תודה מקרב לב

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שמח לשמוע. יש בהחלט אור בקצה המנהרה.

כל טוב

ד"ר דבי

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.