מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    הילה
    משתתף

שלום ד״ר,
    שמי הילה בת 23, בריאה בדר״כ.
    לפני כחודש וחצי סבלתי מכאב ראש, רגישות לאור וסחרחורות שהופיעו לסירוגין. ביצעתי בדיקת ראיה ובדיקת נירולוג שיצאו תקינןת ב״ה.
    לאחר כשבועיים מהמצב, כאבי הראש, הסחרחורןת והרגישות נעלמו אך שמתי לב שלעיתים מסביב לדברים בהירים אני רואה מעין כפילות, כלומר מעין הילה כזאת מסביב לדבר, כאילן המסגרת של הדבר כפולה. יש לציין שזה נעלם אחרי כמה דקות/שפשוף בעין. חזרתי לבדיקת ראיה וביצעתי בדיקת שדה ראיה שיצטה תקין. אולם, עדיין אני רואה את הכפילות הזאת אך לא באותה תדירות, ולפני כשבועיים חזרו לי הסחרחורות בצורה מוגברת, אני לא מרגישה אי יציבות זה פשוט תחושה מןזרה מעין סחרחורת פנימית, וברמה גבוהה יותר ממה שהיו וכמעט לאורך כל היום בעבר וגם קצת החלה כבדות ברגל ימין. קראתי שהסימניפ הקאשןניפ של טרשת נפוצה הם כפל בראיה וסחרחורות זה גם עניין, ולעיתים קשה לאבחן אותה, האם יש סיכוי שמה שאני חווה זה אכן הסימפטומיפ? והאם עליי לבצע mri כדי לבדוק? אני ממש לחוצה ןכבר לא יןדעת מה לעשות..
    בתודה מראש,
    הילה

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    כאבי ראש עם רגישות לאור יכולים להיות סימנים של מיגרנה. לעיתים אנשים עם מיגרנה סובלים גם מהפרעות בעיבוד התחושה בין התקפי כאבי הראש, כמו רגישויות שונות לגירויים שונים וכו'. בכל אופן, מאחר שהתופעה מתמשכת כדאי שתפני לבדיקה אצל נוירולוג.
    בברכה
    ד,ר רון דבי

הילה
    משתתף

תודה על התשובה! קבעתי כבר תור לניורולוג..
    העניין הוא שאני גם לא שקטה, האם יכול להיות שהתסמינים שאני חווה קשורים לטרשת נפוצה? האח אתה ממליץ לעשות mri?

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    הסימפטומים לא נשמעים טיפוסיים לטרשת נפוצה. תמתיני לבדיקת הנוירולוג, ואם הוא יחשוב שיש מקום לבדיקת MRI הוא יפנה אותך.
    בברכה
    ד"ר רון דבי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.