דר דבי שבת שלום.אנו מכירים כמה שנים טובות ומצבי פשוט הולך ומידרדר.הגעתי למסקנה אחת לפני הרבה שנים היה דבר שנקראM/E .הגעתי היום למצב שהעיקצוצים בגוף קיימים כל היום .יש כווצת קשה בכל הגוף כולל בפנים צוואר ושכמות.כאדר אני נשכב כאב הראש שלי מתחזק עוד יותר .יש לי שריפה בכל העור בגוף קושי לבלוע וקושי ללעוס ולנשום.אין לי תיאבון .אני סובל מאיצפוטנציה ומעל הדברים שאמרתי לך בעבר.ה me זה ראשי תיבות של myalgic encephakities.זה מדבר על כך שפשוט מערכת החיסון תוקפת את הגוף וניתן דרך ניקור מותני להגיע לאבחנה שאכן יש בעייה.אני סובל מלחץ חזק בשרירי צוואר לסתוות ופנים.היו לי התקפים של ידיים מכחילות אני סובל מעייפות וחולשה קשה כובד ונוקדות בכל הגוף.ריח זיעה חריף מאוד.כאשר מרים את הזרועות מרגיש כובד בכל בית החזה .אני לא מצליח לעלות מדרגות יש התכווצויות שרירים בקרקפת.יש חום גוף נמוך ודקירות ועויתות כואבות בשרירים.אני סובל מאובדן זיכרון קשה ולחץ חזק באוזניים עןם טינטון.אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה כבר אינני מתפקד יש עייפות של העיניים ופשוט פגיעה קשה יש עיקצוצים ונימולים ועויתות כואבות בשרירים .לא יכול להיות חשוף לחום אני מאבד את חיי פשוט אנא עזור לי.ניקור מותני יפתור את הבעייה היו התקפים כמו בטרשת למרות שאין לי טרשת ולכן אני טוען שזאת הבעייה.פגיעה בסיבים הדקים היא חלק מהתסמונת אך היא הולכת ומתרחבת בכל הגוף יש לי כאב ולחץ אדיר בלסת תחתונה ואני מתקשה לנשום פשוט.זה מדהר על ניוון איברי קצה .אני פשוט לא חי זה קשה יותר מכל מחלה אין לך מושג עד כמה זה משבית אותי אני לא מבוגל כיום לעשות כלום.אנא עזור לי.יש לי שריפה בעור בכל מקום כולל בפנים פשוט בעירה בפנים.זקוק לעזרתך .אשפז אותי ועדה לי ניקור מותני ותראה שאינני טועה.תודה
שגיא שלום
כפי שאמרתי לך אני לא רואה סיבה לאשפז אותך בבית חולים.
בנוגע לבדיקת ניקור מותני, במידה ולא בצעת, תוכל לבצע במקום מגוריך (ברמב"ם או בבני ציון או בכרמל).
בברכה
ד"ר רון דבי
נוירולוג