- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 years, 10 months by
דר רון דבי.
-
מאתתגובות
-
01/08/2017 בשעה 00:08 #23843
שגיא
משתתףדר דבי היקר כותב לך בייאוש אתה אחד המומחים היותר גדולים לפגיעה בעצבים הקטנים הגעתי למצב נורא בחיי הפגיעה בעצבים נמשכת היו גם התקפים של הכחלה צמרמורות לאורך הקרקפת קשה ללכת על הרגליים כל היום אבל כל היום אין סבל כזה שורף ובוער לי הפנים עיקצוצים בפנים כאבי ראש בלתי חולפים ברקות בוער לי הפנים והצוואר עיקצוצים בבית החזה קושי ללכת צואה שיוצאת בתחתון אין לי דקה שקט דקה אני סובל מכובד באגן וברגליים ודקירות כואבות בכל השרירים לא ייתכן שאדם יסבול כל כך כפות רגליים בוערות התקפי הכחלה השפעה קשה על זרימת הדם יד ימין שונה בצבע משמאל לחץ אדיר ברקות ובאוזניים צוואר בוער לא יכול ללכת כאבי תופת שקם מהשינה תופת זה הגיע למצב ש24 שעות אני עם בעיות עצביות קשות לא יכול ללכת לא לאכול נימולים כל היום לחץ אדיר פשוט באוזניים כאבי תופת ברצועות השרירים הגדולות .זיכרון חךש עיקצוצים בקרקפת לא יודעים מה קורה הייתי עם התקפי הכחלה והתקפי שריפה בקופת חולים כואב לי כפות רגליים אין מקום בגוף שלא כואב שורף או בוער לי והכי נורא הראש הקרקפת יש כיווץ הפנים והצוואר אני מאבד את חיי פדוט מה שהתחיל לפני כמה שנים כקצת תחושת עיקצוץ עומד לסיים את חיי כאבי תופת בלסתות נימולים ועיקצוצים בלסתות לא עולה מדרגות .השפעה קשה של העצבים על כלי הדם הראש מתפוצץ לי כאשר יושב מרגיש כמו מים באוזן אין לי דקה מרגוע שרירים מתכווצים לי קצב ההידרדרות אטומי פשוט אין לי שקט אין לי שקט העצבים ההיקפיים ממשיכים להיפגע אני נגמר חצי ימין של פנים וראש כואב יותר עיקצוצים בבית חזה היו התקפים לא מתפקד דר דבי נימולים תאורך הגב התנהגות חא טובנ של הקיבה לחץ ועיקצוצים בקרקפת אני חייב להציל את חיי מה פוגע בעצבים וגומר אותי פשוט אני חסר יכולת לחלוטין אני לא יכול לשבת כאב בסנטר עיקצוצים פנים שלי בוערות כיקצוצים בשכמות רעד אני זועק לעזרה הפגיעה היא קיצונית ביותר ברמה כשיושב לחץ חזק בצידי הראש העצבים פגועים פשוט כך אני מתמוטט דר דבי .יש דברים שלא נבדקו והעצבים נפגעים פשוט נפגעים.השב לי במהרה אני צולע לא מצליח לחשוב לא מצליח לזכור דברים איבדתי צלם אנוש יושב על האגן שורף לי בקצות האצבעות הפגיעה רק נמשכת אין לח
י חיים אני מתמוטט פשוט זה לא רק ברגליים נגיד זה בכל הגוף עכשיו שורף כל היום ובכל הגוף אני נגמר.משהו גורם לשפעול בלתי פוסק דר דבי.עזףור לי מאבד את חיי לא מאחל לאף אחד 24 שעות של כאבחם פדוט כך גוף לא מתפקד יותר03/08/2017 בשעה 09:15 #23855דר רון דבי
מנהל בפורוםשגיא שלום,
אתה רואה שחלפו שנים לא מעטות ולא התפתחה מחלה אצלך מחלה נוירולוגית, לכן אתה יכול להיות רגוע שגם בעתיד זה לא יקרה. כל הבירור הנוירולוגי שעברת היה תקין, כך שמבחינתי אין לי מה לקדם את העניין. כדאי שתתרכז בטיפול בחלק הנפשי. כמו כן, אם אתה חושב על נוירופתיה של העצבים הקטנים, ברמב"ם יש מרפאה טובה לכך. כדאי אולי שתתייעץ גם איתם.
כל טוב
ד"ר רון דבי -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.