מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    הדר
    משתתף

שלום ד"ר דבי,
    זו אינה הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום זה.
    בעבר (לפני כ-4 שנים) סבלתי מכאבי ראש, נימולים ועקצוצים בגוף, בעיקר בצד שמאל
    נבדקתי אצל נוירולוג אשר שלח אותי לבדיקות MRI וEMG והן יצאו תקינות כמו גם בדיקה נוירולוגית בקליניקה. בסופו של דבר לא הוחלט על ממצא כלשהו והמעקב הופסק ובהמשך התסמינים נחלשו וחלפו ברובם.
    בחודשים האחרונים חזרתי לסבול מתופעות נוירולוגיות בצד שמאל של הגוף אך בתחושה שלי הן חמורות יותר מבעבר- נימולים, עקצוצים, ואף כאבים וחולשה בגפיים בכל צד שמאל, ואני מרגישה שזה משפיע על התפקוד שלי (קושי בביצוע הליכות וכד') באופן יומיומי. פניתי ליעוץ נוירולוגי ולאחר בדיקה בקליניקה נאמר לי כי הבדיקה הנוירולוגית תקינה ולא הופנתי לבדיקות נוספות.

אני מתלבטת אם עליי לפנות לרופא נוירולוג אחר על מנת לשמוע חוות דעת נוספת..
    האם העובדה שתסמינים שהיו בעבר מופיעים היום בצורה חמורה יותר עלולים להעיד על מחלה? או האם רמיזה לכך שעלולה להתפתח מחלה נוירולוגית בעתיד?
    מה כדאי לעשות בשלב זה?..
    תודה מראש!
    הדר

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    חזרת התסמינים ככל הנראה מעידה שמדובר בנטייה כזו של העצבים שלך ולא המחלה נוירולוגית. מה גם שהבדיקה על ידי הנוירולוג הייתה תקינה והוא לא התרשם ממחלה נוירולוגית כלשהי.
    בברכה
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

הדר
    משתתף

תודה על התשובה,
    אשמח להבין מה המשמעות של נטייה כזו של העצבים?

האם משהו שעלול להחריף?

תודה
    הדר

דר רון דבי
    מנהל בפורום

שלום
    יש אנשים שחווים תופעות שונות כוגון: תחושות לא תקינות, כאבים לא מוסברים, כאבי ראש, קפיצות שרירים וכו' ולא מוצאים דבר בבדיקות, וזו תכונה של מערכת העצבים שלהם והם לא יפתחו מחלה נוירולוגית מעבר לכך.
    בברכה
    ד"ר רון דבי
    נוירולוג

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.